Vilkår og Betingelser

 1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
 2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Romalt Pizza har brug for at komme i kontakt med dig.
 3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
 4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
 5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Romalt Pizza i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte romaltpizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
 6. Romalt Pizza påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Romalt Pizza forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
 7. Romalt Pizza eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Romalt Pizza kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Romalt Pizza påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
det er som det skal være, og flinke mennesker.
Skrevet af: michael jensen   |   
lørdag, 27 august 2016 kl. 16:23
En fantastisk god pizza - 5 stjerner herfra. Bestiller gerne igen. PS! Var ikke klar over at I også tog imod betalingskort når man bestiller på nettet måske I skulle gøre mere opmærksom på dette da jeg tror at der er mange som ikke ved dette.
Skrevet af: Kjeld Nyborg   |   
lørdag, 30 juli 2016 kl. 19:44
Vi modtager følgende betalingskort
Visa Visa Elektron Mastercard JCB

Kontakt os

 • Romalt Pizza
  Mariesmindevej 16, 8960 Randers SØ
  Krak-kort
 • Telefon: 87 11 50 90
 • E-mail: kontakt os